undefined

Production of Fermented Soy and Soy/Cow Milk Products with Probiotic Lacticaseibacillus rhamnosus GG Strain

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Okur, Hatice H.; Yildirim, Hatice Kalkan; Yousefvand, Amin; Saris, Per E. J.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Yousefvand Amin

Saris Per E. J.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

18

Numero

6

Sivut

5736-5748

Julkaisu­foorumi

56242

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s11947-025-03804-x

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä