S taphylococcus aureus contamination of animal-derived foods in Nigeria:a systematic review, 2002—2022

S taphylococcus aureus contamination of animal-derived foods in Nigeria:a systematic review, 2002—2022

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Odetokun, Ismail Ayoade; Adetona, Mutiat Adenike; Ade-Yusuf, Rodhiat Oyinlola; Adewoye, Adeola Oluwafunmibi; Ahmed, Aliyu Nuhu; Ghali-Mohammed, Ibrahim; Al-Mustapha, Ahmed Ibrahim; Fetsch, Alexandra

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Al-Mustapha Ahmed Ibrahim

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food safety and risk

Volyymi

10

Numero

1

Artikkelinumero

6

Julkaisu­foorumi

91417

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1186/s40550-023-00106-y

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

S taphylococcus aureus contamination of animal-derived foods in Nigeria:a systematic review, 2002—2022 - Tiedejatutkimus.fi