undefined

EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Capozzi, Vittorio; Yang, Baoru; He, Wenjia; Liu, Shuxun; Luan, Chunguang; Grieco, Francesco

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Food Bioscience

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

64

Artikkelinumero

105793

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fbio.2024.105793

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä