undefined

EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Capozzi, Vittorio; Yang, Baoru; He, Wenjia; Liu, Shuxun; Luan, Chunguang; Grieco, Francesco

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakausilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Bioscience

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

64

Artikkelinumero

105793

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fbio.2024.105793

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä