EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages
Julkaisuvuosi
2025
Tekijät
Capozzi, Vittorio; Yang, Baoru; He, Wenjia; Liu, Shuxun; Luan, Chunguang; Grieco, Francesco
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Yang Baoru
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.fbio.2024.105793
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä