Evaluating the Potential of Legume-Based Wort for Brewing Applications
Julkaisuvuosi
2025
Tekijät
Deoghare, Nazia; Sarlin, Tuija; Krogerus, Kristoffer
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Deoghare Nazia
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1080/03610470.2024.2434329
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä