undefined

Fatty-acid profiling vs UV-Visible fingerprints for geographical classification of Moroccan Argan oils

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Kharbach, Mourad; Kamal, Rabie; Marmouzi, Ilias; Barra, Issam; Cherrah, Yahya; Alaoui, Katim; Vander Heyden, Yvan; Bouklouze, Abdelaziz

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kharbach Mourad

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

95

Sivut

95-105

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2018.07.046

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä