Fatty-acid profiling vs UV-Visible fingerprints for geographical classification of Moroccan Argan oils
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Kharbach, Mourad; Kamal, Rabie; Marmouzi, Ilias; Barra, Issam; Cherrah, Yahya; Alaoui, Katim; Vander Heyden, Yvan; Bouklouze, Abdelaziz
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Kharbach Mourad
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
95
Sivut
95-105
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodcont.2018.07.046
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä