undefined

In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds’ profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania spinosa L.), obtained by two extraction methods

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Kamal, Rabie; Kharbach, Mourad; Vander Heyden, Yvan; Doukkali, Zohra; Ghchime, Rokia; Bouklouze, Abdelaziz; Cherrah, Yahia; Alaoui, Katim

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kharbach Mourad

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

43

Numero

12

Artikkelinumero

e13066

Julkaisu­foorumi

60437

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/jfbc.13066

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä