In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds’ profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania spinosa L.), obtained by two extraction methods
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Kamal, Rabie; Kharbach, Mourad; Vander Heyden, Yvan; Doukkali, Zohra; Ghchime, Rokia; Bouklouze, Abdelaziz; Cherrah, Yahia; Alaoui, Katim
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Kharbach Mourad
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
43
Numero
12
Artikkelinumero
e13066
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/jfbc.13066
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä