undefined

Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi; Virtanen, Suvi

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Schwab Ursula Sonja Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D5 Ammatillinen kirja

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Ohjaus

Kustantaja

Valtion ravitsemusneuvottelukunta

Sivut

120 s

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä