undefined

Optimists, moderates and sceptics – identifying consumer groups and their willingness to consume cultured proteins in Finland

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Heiskanen, Aino Maria; Ryynänen, Toni

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Heiskanen Aino Maria

Ryynänen Toni

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

British Food Journal

Volyymi

126

Numero

13

Sivut

658-671

Julkaisu­foorumi

52664

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Liiketaloustiede

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1108/BFJ-03-2024-0268

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä