Comparison of microbial food lipids to common food lipids
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Småros, Fiona; Vidgren, Virve; Rondou, Kato; Barth, Dorothee; Riihinen, Kaisu; van Bockstaele, Filip; Koivuranta, Kari; Sözer, Nesli
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Posteri
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Yleisö
Tieteellinen
Julkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
2nd International Cellular Agriculture conference
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei