undefined

Comparison of microbial food lipids to common food lipids

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Småros, Fiona; Vidgren, Virve; Rondou, Kato; Barth, Dorothee; Riihinen, Kaisu; van Bockstaele, Filip; Koivuranta, Kari; Sözer, Nesli

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Vidgren Virve

Koivuranta Kari

Småros Fiona Orcid -palvelun logo

Riihinen Kaisu Orcid -palvelun logo

Barth Dorothee Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Posteri

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Yleisö

Tieteellinen

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

2nd International Cellular Agriculture conference

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei