Food waste management practices in restaurants: how to prevent and reduce food waste?

Food waste management practices in restaurants: how to prevent and reduce food waste?

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Renfors, Sanna-Mari

Organisaatiot ja tekijät

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Renfors Sanna-Mari Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

20

Numero

2

Sivut

14-22

Julkaisu­foorumi

63063

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.33351/mt.145119

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Food waste management practices in restaurants: how to prevent and reduce food waste? - Tiedejatutkimus.fi