undefined

Feruloylation and hydrolysis of arabinoxylan extracted from wheat bran:Effect on bread quality and shelf-life

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Pietiäinen, Solja; Jimenez-Quero, Amparo; Moldin, Annelie; Ström, Anna; Katina, Kati; Langton, Maud

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

117

Artikkelinumero

103920

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2024.103920

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä