undefined

Bumble bees’ food preferences are jointly shaped by rapid evaluation of nectar sugar concentration and viscosity

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Zhou, Yonghe; Ding, Shuyi; Liao, Caiying; Wu, Jianing; Chittka, Lars; Solvi, Cwyn; Peng, Fei

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Solvi Cwyn

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Sivut

419-427

Julkaisu­foorumi

51119

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.anbehav.2024.02.006

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä