Bumble bees’ food preferences are jointly shaped by rapid evaluation of nectar sugar concentration and viscosity
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Zhou, Yonghe; Ding, Shuyi; Liao, Caiying; Wu, Jianing; Chittka, Lars; Solvi, Cwyn; Peng, Fei
Organisaatiot ja tekijät
Oulun yliopisto
Solvi Cwyn
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Sivut
419-427
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Ekologia, evoluutiobiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.anbehav.2024.02.006
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä