undefined

Covid-19 pandemic induced measures in food industry improves food safety as perceived by food business operators in Finland

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Sarvela, Anna; Läikkö-Roto, Tiina; Lunden, Janne

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Sarvela Anna

Lunden Janne

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

34

Numero

3

Sivut

1314-1327

Julkaisu­foorumi

58429

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1080/09603123.2023.2185210

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä