Salmonella elintarviketuotantoketjussa - nollatoleranssi Suomessa
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Fredriksson-Ahomaa, Maria; Kaukonen, Eija; Laukkanen-Ninios, Riikka
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Elintarvike ja terveys
Emojulkaisun nimi
Volyymi
37
Numero
3
Sivut
36-43
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä