undefined

Salmonella elintarviketuotantoketjussa - nollatoleranssi Suomessa

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Fredriksson-Ahomaa, Maria; Kaukonen, Eija; Laukkanen-Ninios, Riikka

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kaukonen Eija

Fredriksson-Ahomaa Maria

Laukkanen-Ninios Riikka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Elintarvike ja terveys

Emojulkaisun nimi

Elintarvike ja terveys

Volyymi

37

Numero

3

Sivut

36-43

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä