undefined

Visible hygienic quality of broiler chicken carcasses and the impact on quality of a change to post-mortem inspection

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Törmä, Kristiina; Kaukonen, Eija; Lundén, Janne; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Laukkanen-Ninios, Riikka

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kaukonen Eija

Lundén Janne

Törmä Kristiina

Fredriksson-Ahomaa Maria

Laukkanen-Ninios Riikka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

156

Artikkelinumero

110120

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2023.110120

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä