undefined

二胺氧化酶对川味香肠品质及生物胺含量的影响

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Liu, Yuxuan; Li, Binbin; Huang, Xiaohong; Lan, Qinjie; Deng, Lin; Pei, Huijie; Wang, Yilun; Liu, Shuliang; Yang, Yong

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

48

Numero

6

Sivut

134-140

Julkaisu­foorumi

92255

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Kiina

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

kiina

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.13995/j.cnki.11-1802/ts.028344

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä