二胺氧化酶对川味香肠品质及生物胺含量的影响
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Liu, Yuxuan; Li, Binbin; Huang, Xiaohong; Lan, Qinjie; Deng, Lin; Pei, Huijie; Wang, Yilun; Liu, Shuliang; Yang, Yong
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Li Binbin
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
48
Numero
6
Sivut
134-140
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Kiina
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
kiina
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.13995/j.cnki.11-1802/ts.028344
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä