undefined

High-Resolution Mass Spectrometry-Based Chemical Fingerprinting of Baijiu, a Traditional Chinese Liquor

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Dou, Yanning; Mäkinen, Marko; Jänis, Janne

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Jänis Janne Veikko

Mäkinen Marko Antero

Dou Yanning

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

9

Sivut

9443−9451

Julkaisu­foorumi

84133

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acsomega.3c08993

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä