Kuluttajat maistelivat lammastuotteita - kiinnostus kasvoi vauhdilla
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Reinikka, Marianne
Organisaatiot ja tekijät
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Reinikka Marianne
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
YleistajuinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeliJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Kustantaja
Numero
2
Sivut
12-14
ISSN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maataloustiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä