undefined

Controlling bacterial spoilage in both vegan and meat-based products

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Wirtanen, Gun; Laitila, Tiina; Kumpulainen, Juuso

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kumpulainen Juuso

Laitila Tiina

Wirtanen Gun Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun toimittajat

Komes, Draženka; Vidaček Filipec, Sanja; Voučko, Bojana

Konferenssi

International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Kustantaja

Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Sivut

68–70

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Viivästetysti avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Kroatia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä