Controlling bacterial spoilage in both vegan and meat-based products
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Wirtanen, Gun; Laitila, Tiina; Kumpulainen, Juuso
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Komes, Draženka; Vidaček Filipec, Sanja; Voučko, Bojana
Konferenssi
International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Kustantaja
Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Sivut
68–70
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Viivästetysti avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Kroatia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä