undefined

Does food quality certification improve eco-efficiency? Empirical evidence from Chinese vegetable production

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Kang, Shijia; Frick, Fabian; Ait Sidhoum, Amer; Sauer, Johannes; Zheng, Shaofeng

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Ait-Sidhoum Amer Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Policy

Kustantaja

Elsevier BV

Volyymi

121

Artikkelinumero

102564

Sivut

19 p.

Julkaisu­foorumi

56258

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodpol.2023.102564

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä