Grain legume production in Europe for food, feed and meat-substitution
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
van Loon, Marloes P.; Alimagham, Seyyedmajid; Pronk, Annette; Fodor, Nándor; Ion, Viorel; Kryvoshein, Oleksandr; Kryvobok, Oleksii; Marrou, Hélène; Mihail, Rurac; Mínguez, M. Inés; Pulina, Antonio; Reckling, Moritz; Rittler, Leopold; Roggero, Pier Paolo; Stoddard, Frederick L.; Topp, Cairistiona F.E.; van der Wel, Jop; Watson, Christine; van Ittersum, Martin K.
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Stoddard Frederick L.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
39
Artikkelinumero
100723
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Maataloustiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.gfs.2023.100723
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä