undefined

Development and properties of functional yoghurt enriched with postbiotic produced by yoghurt cultures using cheese whey and skim milk

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Sadighbathi, Sepideh; Amiri, Saber; Saris, Per E. J.; Yousefvand, Amin

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Yousefvand Amin

Saris Per E. J.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

14

Julkaisu­foorumi

70489

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

2472

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2023

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3389/fmicb.2023.1276268

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä