undefined

Antibiofilm Effect of Curcumin on Saccharomyces boulardii during Beer Fermentation and Bottle Aging

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Mohammadi, Khosrow; Saris, Per Erik Joakim

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Mohammadi Khosrow

Saris Per Erik Joakim

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Biomolecules

Volyymi

13

Numero

9

Julkaisu­foorumi

78167

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

2546

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2023

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/biom13091367

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä