undefined

Eating Sturgeon : An Endangered Delicacy

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Antonio Raposo; Hmidan Alturki ; Rabab  Alkutbe ; Dele Raheem

Organisaatiot ja tekijät

Lapin yliopisto

Raheem Dele

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

15

Numero

4

Artikkelinumero

3511

Julkaisu­foorumi

71524

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Maataloustiede

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/su15043511

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä