Eating Sturgeon : An Endangered Delicacy
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Antonio Raposo; Hmidan Alturki ; Rabab Alkutbe ; Dele Raheem
Organisaatiot ja tekijät
Lapin yliopisto
Raheem Dele
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
15
Numero
4
Artikkelinumero
3511
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Maataloustiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/su15043511
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä