undefined

Cooperation in food science and technology

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Wirtanen, Gun; Kallio, Karri; Alarinta, Jarmo; Zimmer, Manuel; Frahm, Björn

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Wirtanen Gun Orcid -palvelun logo

Alarinta Jarmo Orcid -palvelun logo

Kallio Karri

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Yleistajuinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

@SeAMK

Kustantaja

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Numero

9.3.2023

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Kasvatustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä