undefined

Lipid Structure Influences the Digestion and Oxidation Behavior of Docosahexaenoic and Eicosapentaenoic Acids in the Simulated Digestion System

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Beltrame Gabriele, Ahonen Eija, Damerau Annelie, Gudmundsson Haraldur G., Haraldsson Gudmundur G., Linderborg Kaisa M.

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Damerau Annelie

Ahonen Eija

Beltrame Gabriele

Linderborg Kaisa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

71

Numero

26

Sivut

10087-10096

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.3c02207

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä