undefined

Ultrasonication-assisted enzymatic bioprocessing as a green method for valorizing oat hulls

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Zhou Ying, Tian Ye, Beltrame Gabriele, Laaksonen Oskar, Yang Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Beltrame Gabriele

Laaksonen Oskar

Tian Ye

Zhou Ying

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

426

Artikkelinumero

136658

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2023.136658

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä