undefined

Lipid oxidation in cooked pork meat sausages as affected by natural antioxidant combinations

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Keto, Liisa; Mäkinen, Sari¨; Seppä, Laila; Puolanne, Eero; Mäki, Maarit

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Mäki Maarit Orcid -palvelun logo

Mäkinen Sari

Keto Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

International Congress of Meat Science and Technology

Kustantaja

Digicomst

Volyymi

2019

Sivut

2 p.

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä