Traceability, virulence and antimicrobial resistance of Yersinia enterocolitica in two industrial cheese-making plants
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Piras, Francesca; Siddi, Giuliana; Le Guern, Anne-Sophie; Bremont, Sylvie; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Sanna, Rita; Meloni, Maria Pina; De Santis, Enrico Pietro Luigi; Scarano, Christian
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Fredriksson-Ahomaa Maria
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
398
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY NC ND
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110225
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä