The current status and future expectations in industrial production of lactic acid by lactic acid bacteria
Julkaisuvuosi
2013
Tekijät
Taskila, Sanna; Ojamo, Heikki
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Lactic Acid Bacteria - R & D for Food, Health and Livestock Purposes
Emojulkaisun toimittajat
Kongo Marcelino
Kustantaja
Artikkelinumero
26
Sivut
-
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teollinen bioteknologia
Julkaisumaa
Kroatia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.5772/51282
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä