undefined

Environmental best practice technologies in food industry: Membranes for fruit juice concentration

Julkaisuvuosi

2004

Tekijät

Pap, Nora; Pongrácz, Eva; Myllykoski, Liisa; Keiski, Riitta & Rektor, A.

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Pap Nora

Keiski Riitta

Pongracz Eva Orcid -palvelun logo

Myllykoski Liisa Helena

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Sivut

1-8

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä