Environmental best practice technologies in food industry: Membranes for fruit juice concentration
Julkaisuvuosi
2004
Tekijät
Pap, Nora; Pongrácz, Eva; Myllykoski, Liisa; Keiski, Riitta & Rektor, A.
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Fouling and critical flux, Theory and applications, FCF'04, June 16-18, 2004, Lappeenranta
Kustantaja
Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Sivut
1-8
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä