undefined

Consumers' valuation for low-carbon emission and low-saturated fat butter

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Asioli, D.; Zhou, X.; Halmemies-Beauchet-Filleau, A.; Givens, D. I.; Vanhatalo, Aila; Rondoni, A.; Turpeinen, A. M.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Halmemies-Beauchet-Filleau A.

Turpeinen A. M.

Vanhatalo Aila

Zhou X.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

108

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodqual.2023.104859

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä