undefined

Gelation of cereal β-glucan after partial dissolution at physiological temperature:Effect of molecular structure

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Laitinen, Miikka; Mäkelä-Salmi, Noora; Maina, Ndegwa H.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Laitinen Miikka

Maina Ndegwa H.

Mäkelä-Salmi Noora

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

141

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2023.108722

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä