undefined

Changes of Raw Texture, Intramuscular Connective Tissue Properties and Collagen Profiles in Broiler Wooden Breast during Early Storage

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Zhu, Xueshen; Puolanne, Eero; Ertbjerg, Per

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Puolanne Eero

Ertbjerg Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Foods

Emojulkaisun nimi

Foods

Volyymi

12

Numero

7

Julkaisu­foorumi

85072

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

1815

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2023

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods12071530

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä