undefined

Relationship between pre-rigor temperature of pork longissimus muscle, myofibril-bound calpain activity and protein degradation

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Lyu, Jian; Puolanne, Eero; Ertbjerg, Per

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Puolanne Eero

Lyu Jian

Ertbjerg Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Meat Science

Volyymi

198

Julkaisu­foorumi

63084

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.meatsci.2022.109094

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä