undefined

The planet we eat : Comparing environmental impacts of protein-rich food and feed ingredients from cellular agriculture, agriculture and aquaculture

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Järviö, Natasha

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Järviö Natasha

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Tieteellinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

G5 Artikkeliväitöskirja

Julkaisukanavan tiedot

Julkaisu­foorumi

7038

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötiede

Avainsanat

[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä