Ethylene treatment promotes umami taste-active amino acids accumulation of Torreya grandis nuts post-harvest by comparative chemical and transcript analyses
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Zhang Zuying, Chen Wenchao, Tao Liu, Wei Xixing, Gao Lingling, Gao Yadi, Suo Jinwei, Yu Weiwu, Hu Yuanyuan, Yang Baoru, Jiang Huifeng, Farag Mohamed A, Wu Jiasheng, Song Lili
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Yang Baoru
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
408
Artikkelinumero
135214
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2022.135214
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä