undefined

Monitoring cheese ripening by single-sided nuclear magnetic resonance

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Kharbanda, Y.; Mailhiot, S.; Mankinen, O.; Urbańczyk, M.; Telkki, V.-V.

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Mankinen Otto Orcid -palvelun logo

Telkki Ville-Veikko Orcid -palvelun logo

Mailhiot Sarah

Kharbanda Yashu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Numero

3

Sivut

1586-1595

Julkaisu­foorumi

60102

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

3060

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2023

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3168/jds.2022-22458

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä