Combined Use of Schizosaccharomyces pombe and a Lachancea thermotolerans Strain with a High Malic Acid Consumption Ability for Wine Production
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Vicente Javier, Kelanne Niina, Navascués Eva, Calderón Fernando, Santos Antonio, Marquina Domingo, Yang Baoru, Benito Santiago
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
9
Numero
2
Artikkelinumero
165
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/fermentation9020165
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä