undefined

Combined Use of Schizosaccharomyces pombe and a Lachancea thermotolerans Strain with a High Malic Acid Consumption Ability for Wine Production

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Vicente Javier, Kelanne Niina, Navascués Eva, Calderón Fernando, Santos Antonio, Marquina Domingo, Yang Baoru, Benito Santiago

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Kelanne Niina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

MDPI AG

Volyymi

9

Numero

2

Artikkelinumero

165

Julkaisu­foorumi

89840

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/fermentation9020165

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä