undefined

Implementation of food education in school environments improves pupils’ eating patterns and social participation in school dining

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Laitinen, Aija L; Antikainen, Amma; Mikkonen, Santtu; Kähkönen, Kaisa; Talvia, Sanna; Varjonen, Silja; Paavola, Saila; Karhunen, Leila; Tilles-Tirkkonen, Tanja

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Talvia Sanna Sinikka

Mikkonen Santtu Juhani Orcid -palvelun logo

Laitinen Aija Liisa Orcid -palvelun logo

Kähkönen Kaisa Elisabet

Karhunen Leila Johanna

Tilles-Tirkkonen Tanja Ellen Sinikka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

25

Numero

12

Sivut

3548-3558

Julkaisu­foorumi

65743

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1017/s1368980022002154

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä