Implementation of food education in school environments improves pupils’ eating patterns and social participation in school dining
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Laitinen, Aija L; Antikainen, Amma; Mikkonen, Santtu; Kähkönen, Kaisa; Talvia, Sanna; Varjonen, Silja; Paavola, Saila; Karhunen, Leila; Tilles-Tirkkonen, Tanja
Organisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Talvia Sanna Sinikka
Kähkönen Kaisa Elisabet
Karhunen Leila Johanna
Tilles-Tirkkonen Tanja Ellen Sinikka
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
25
Numero
12
Sivut
3548-3558
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1017/s1368980022002154
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä