Optimization of ultrasound pretreatment and enzymatic hydrolysis of wheat straw: From lab to semi-industrial scale
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Gaudino, Emanuela Calcio; Grillo, Giorgio; Tabasso, Silvia; Stevanato, Livio; Cravotto, Giancarlo; Marjamaa, Kaisa; Pihlajaniemi, Ville; Koivula, Anu; Aro, Nina; Uusitalo, Jaana; Ropponen, Jarmo; Kuutti, Lauri; Kivinen, Pauliina; Kanerva, Heimo; Arshanitsa, Alexander; Jashina, Lilija; Jurkjane, Vilhelmine; Andersone, Anna; Dreyer, Thomas; Schories, Gerhard
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Kanerva Heimo
Ropponen Jarmo
Marjamaa Kaisa
Aro Nina
Pihlajaniemi Ville
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Volyymi
380
Numero
Part 1
Artikkelinumero
134897
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kone- ja valmistustekniikka; Ympäristötekniikka; Muu tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1016/j.jclepro.2022.134897
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä