undefined

Optimization of ultrasound pretreatment and enzymatic hydrolysis of wheat straw: From lab to semi-industrial scale

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Gaudino, Emanuela Calcio; Grillo, Giorgio; Tabasso, Silvia; Stevanato, Livio; Cravotto, Giancarlo; Marjamaa, Kaisa; Pihlajaniemi, Ville; Koivula, Anu; Aro, Nina; Uusitalo, Jaana; Ropponen, Jarmo; Kuutti, Lauri; Kivinen, Pauliina; Kanerva, Heimo; Arshanitsa, Alexander; Jashina, Lilija; Jurkjane, Vilhelmine; Andersone, Anna; Dreyer, Thomas; Schories, Gerhard
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Koivula Anu Orcid -palvelun logo

Kanerva Heimo

Uusitalo Jaana Orcid -palvelun logo

Ropponen Jarmo

Marjamaa Kaisa

Kuutti Lauri Orcid -palvelun logo

Aro Nina

Kivinen Pauliina Orcid -palvelun logo

Pihlajaniemi Ville

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

380

Numero

Part 1

Artikkelinumero

134897

Julkaisu­foorumi

59887

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kone- ja valmistustekniikka; Ympäristötekniikka; Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.jclepro.2022.134897

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä