Fermented Brewers’ Spent Grain Containing Dextran and Oligosaccharides as Ingredient for Composite Wheat Bread and Its Impact on Gut Metabolome In Vitro
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Koirala, Prabin; Costantini, Alice; Maina, Henry N.; Rizzello, Carlo Giuseppe; Verni, Michela; Beni, Valentina De; Polo, Andrea; Katina, Kati; Cagno, Raffaella Di; Coda, Rossana
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
8
Numero
10
Artikkelinumero
487
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/fermentation8100487
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä