undefined

Fermented Brewers’ Spent Grain Containing Dextran and Oligosaccharides as Ingredient for Composite Wheat Bread and Its Impact on Gut Metabolome In Vitro

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Koirala, Prabin; Costantini, Alice; Maina, Henry N.; Rizzello, Carlo Giuseppe; Verni, Michela; Beni, Valentina De; Polo, Andrea; Katina, Kati; Cagno, Raffaella Di; Coda, Rossana

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Maina Henry N.

Katina Kati

Koirala Prabin

Coda Rossana

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Fermentation

Volyymi

8

Numero

10

Artikkelinumero

487

Julkaisu­foorumi

89840

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/fermentation8100487

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä