On the factors affecting the stability of ascorbic acid in blackcurrant: Experiments on the enzymatic and nonenzymatic destruction of ascorbic acid

On the factors affecting the stability of ascorbic acid in blackcurrant: Experiments on the enzymatic and nonenzymatic destruction of ascorbic acid

Julkaisuvuosi

1961

Tekijät

Kuusi, Taina

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Valtion teknillinen tutkimuslaitos. Tiedotus: Sarja IV. Kemia

Kustantaja

VTT Technical Research Centre of Finland

Numero

34

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei

On the factors affecting the stability of ascorbic acid in blackcurrant: Experiments on the enzymatic and nonenzymatic destruction of ascorbic acid - Tiedejatutkimus.fi