Bon appétit! Kulttuurituotanto tieteellisen kulinarismin äärellä
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Vartiainen, Pekka
Organisaatiot ja tekijät
Humanistinen ammattikorkeakoulu
Vartiainen Pekka
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
YleistajuinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeliJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Humakin blogit
Kustantaja
Humanistinen ammattikorkeakoulu
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut humanistiset tieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä