undefined

Sugar and salt in extrusion cooking for intermediate moisture products

Julkaisuvuosi

1984

Tekijät

Vainionpää, Jukka; Rautalinna, Eeva-Kaarina; Karppinen, Riitta; Kervinen, Riitta; Linko, Pekka

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

COST Seminar on the thermal processing and quality of foods

Kustantaja

Elsevier

Sivut

267-271

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei