Sugar and salt in extrusion cooking for intermediate moisture products
Julkaisuvuosi
1984
Tekijät
Vainionpää, Jukka; Rautalinna, Eeva-Kaarina; Karppinen, Riitta; Kervinen, Riitta; Linko, Pekka
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Kervinen Riitta
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
COST Seminar on the thermal processing and quality of foods
Kustantaja
Elsevier
Sivut
267-271
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei