undefined

The effect of deamidation and lipids on the interfacial and foaming properties of ultrafiltered oat protein concentrates

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Immonen, Mika J; Chandrakusuma, Angga; Hokkanen, Sanna; Partanen, Riitta; Mäkelä-Salmi, Noora; Myllärinen, Päivi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Immonen Mika J

Mäkelä-Salmi Noora

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

169

Artikkelinumero

114016

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.lwt.2022.114016

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä