undefined

Associative effects of activated carbon biochar and arbuscular mycorrhizal fungi on wheat for reducing nickel food chain bioavailability

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Rehman, Sidra; Mansoora, Nida; Al-Dhumri, Sami A.; Amjad, Syeda F.; Al-Shammari, Wasimah B.; Almutari, Mohammad M.; Alhusayni, Fatimah S.; Al Bakre, Dhafer A.; Lalarukh, Irfana; Alshahri, Abdullah H.; Poczai, Peter; Galal, Tarek M.; Abdelhafez, Ahmed A.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Poczai Peter

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

26

Artikkelinumero

102539

Julkaisu­foorumi

80188

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

2100

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2022

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.eti.2022.102539

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä