Associative effects of activated carbon biochar and arbuscular mycorrhizal fungi on wheat for reducing nickel food chain bioavailability
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Rehman, Sidra; Mansoora, Nida; Al-Dhumri, Sami A.; Amjad, Syeda F.; Al-Shammari, Wasimah B.; Almutari, Mohammad M.; Alhusayni, Fatimah S.; Al Bakre, Dhafer A.; Lalarukh, Irfana; Alshahri, Abdullah H.; Poczai, Peter; Galal, Tarek M.; Abdelhafez, Ahmed A.
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Poczai Peter
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
26
Artikkelinumero
102539
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY NC ND
Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €
2100
Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi
2022
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristötiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.eti.2022.102539
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä