undefined

Margarine, butter, honey and vegetable oils as sources of organochlorine compounds in the Finnish diet

Julkaisuvuosi

1986

Tekijät

Moilanen, Raija; Kumpulainen, Jorma; Pyysalo, Heikki

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Annales agriculturae Fenniae

Volyymi

25

Numero

3

Sivut

177-185

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei