undefined

Aseptisen pakkauksen mikrobiologiset laatukriteerit: Kirjallisuusselvitys

Julkaisuvuosi

1987

Tekijät

Ahvenainen, Raija; Mattila, Tiina; Skyttä, Eija

Tiivistelmä

Aseptisen pakkauksen laadunvarmistuksen on katettava kaikki osatekijät tehdassuunnittelusta valmiin aseptisen tuotteen jakeluun asti. Tuotteen steriiliyden varmistamiseksi tarvitaan perinteisten mikro-biologisten menetelmien rinnalle ja sijaan mikrobiologisia pikamenetelmiä, joiden käyttöönotto rutiinimäärityksiin kaipaa vielä tutkimusta. Edelleen tarvitaan tutkimusta pakkausta rikkomattomista menetelmistä pakkauksen eheyden ja tiiviyden tutkimiseksi heti pakkaamisen jälkeen pakkauslinjalla ja tuotteen laadun tutkimiseksi preinku-baatioajan (esilämmitysajan) jälkeen.
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

Kustantaja

VTT Technical Research Centre of Finland

Numero

657

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei