undefined

Biosynthesis of gamma-aminobutyric acid by lactic acid bacteria in surplus bread and its use in bread making

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Verni, Michela; Vekka, Anna; Immonen, Mikko; Katina, Kati; Rizzello, Carlo Giuseppe; Coda, Rossana

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Immonen Mikko

Coda Rossana

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

133

Numero

1

Julkaisu­foorumi

59610

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/jam.15332

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä